Deadline Gulltaggen Award er 28. februar

Dato: 1. februar 2020 - 28. februar 2021

📅 Frist for innsending av bidrag er 28. februar kl. 23.59
📍Alle jobber sendes inn via Award Force (se detaljert guide for innsending her)

Gulltaggen Award er en årlig konkurranse som skal inspirere til kreativ bruk av teknologi og digitale flater, ved å hedre arbeider som har utmerket seg gjennom nytenkning, kreativitet og godt håndverk.

Konkurransen er for alle aktørene i det digitale økosystemet. Det er en viktig arena for deling av erfaring og ny kunnskap, samt for inspirasjon til bransjen om å gi det lille ekstra for hele tiden å ligge i forkant av utviklingen. Enten det gjelder i egne, kjøpte eller fortjente kanaler, og enten det er snakk om reklame, tjenesteutvikling, bruk av media eller annet kommunikasjonsarbeid.

Nytt av året er at årets 11 kategorier er fordelt under 4 overordnede fagdisipliner. Disse er reklame/kommunikasjon, media, innholdsmarkedsføring og design/teknologi. Hensikten med fagdisipliner er å gjøre det tydeligere hvilke fagområder det konkurreres i i hver kategori, samt heve nivået på både konkurranse og juryering.

Alle arbeider leveres gjennom systemet Award Force senest i løpet av søndag 28. februar. Her finner du link til Award Force. Detaljert guide for hvordan du går frem for å sende inn bidrag til konkurransen finner du her.

Hvert arbeid som leveres inn i en kategori regnes som én påmelding. Leveres samme arbeid i flere kategorier, regnes det som flere påmeldinger – lik antall kategorier det sendes inn i.

Uten gode samarbeidspartnere, og en stor mengde frivillig arbeid og engasjement fra bransjens side, hadde det ikke vært mulig å arrangere Gulltaggen Award. Så en ekstra stor takk til Icecube Media, jurygeneral Gro Larsson (Per Høj), visegeneral Marita Viken (Unfold) og årets jyryledere Ann-Kristin Hansen (AntiDiffer), Simen Hanssen (Anorak), Mari Grønvold (Strössle) og Frank Nystuen (NORD DDB) for uvurderlig hjelp.

 

HER FINNER DU ALL INFORMASJON DU TRENGER OM KONKURRANSEN: Gulltaggen.no

 

 

 

Top
Meny
Rull til toppen